ساخت دستگاه سازه ساز ماکارونی در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این طرح پژوهشی که در مرحله اجرا می باشد برای اولین بار در ایران اقدام به طراحی و ساخت دستگاه سازه ساز ماکارونی شده است که در ساخت سازه ها به صورت کاملا حرفه ای برای پوشش نقاط ضعف و اجرای هر چه دقیق تر سازه ها کاربرد دارد. یک سازه ساز حرفه ای برای شبیه سازی سازه با ماکاورنی نیاز مبرم به داشتن چنین دستگاه ی به جهت بالا بردن کیفیت کار همچنین بالا بردن سرعت عمل و دقت دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این طرح پژوهشی که در مرحله اجرا می باشد برای اولین بار در ایران اقدام به طراحی و ساخت دستگاه سازه ساز ماکارونی شده است  که در ساخت سازه ها به صورت کاملا حرفه ای برای پوشش نقاط ضعف و اجرای هر چه دقیق تر سازه ها کاربرد دارد. یک سازه ساز حرفه ای برای شبیه سازی سازه با ماکاورنی نیاز مبرم به داشتن چنین دستگاه ی به جهت بالا بردن کیفیت کار همچنین بالا بردن سرعت عمل و دقت دارد.

آقای مهندس مجید نیک نیاز عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد ایلخچی و مجری طرح گفت:« با توجه به رشد روز افزون این نوع شبیه سازی ها و برگزاری مسابقات کشوری و جهانی سازه ماکارونی ساخت این دستگاه نیاز پژوهشگران معماری و عمران را در این زمینه مرتفع خواهد کرد».

وی خاطر نشان کرد:« دستگاه  سازه  ساز ماکارونی نیاز به ابزارها و دستگاه هایی مانند:  دستگاه سمباده زنی ( جهت افزایش دقت و سرعت کار )، سیستم LED   جهت مشاهده ترک ها و شکستگیهای داخلی ماکارونی،  دماسنج ، تراز  ( جهت تراز نمودن میز کار ، پایه سازه ها ، جعبه ابزار ، ریسمان بارگزاری، و گونیا را مرتفع می نماید».

از مزایای کاربردی دستگاه سازه ساز

• 1-افزایش کیفیت تراش و برش مقاطع
  • 2-افزایش سرعت کار به دلیل کمبود تایم ساخت
  • 3-تراز کار نمودن سازه
  • 4-افزایش کیفیت تراز ریسمان بارگزاری
  • 5-افزایش راندمان کار سازه
  • 6-افزایش کیفیت مقاطع سازه
  • 7-اصلاح صحیح و کاهش وزن نهایی سازه

طرح پژوهشی حاضر، چهارمین طرح مصوب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد ایلخچی می باشد که دو مورد از طرح های مذکور منجر به ساخت نمونه اولیه و آزمایشگاهی شده است. شایان ذکر است یکی از طرح های موفق باشگاه واحد ایلخچی " طراحی و ساخت دستگاه آب شیرین کن خورشیدی ترکیبی با امکان حذف پساب خروجی" که توسط دکتر آرش رنجبران و مهندس مهدی نوروزی به مرحله ساخت نمونه آزمایشگاهی رسیده بود، موفق به کسب رتبه اول در مسابقات بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گردیده است.
رامین حبیبی

۹۸/۰۴/۱۰