به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، نشست هم اندیشی معاونان فرهنگی و دانشجویی استان آذربایجانشرقی امروز صبح با حضور حجت الاسلام امیر ابراهیم زاده رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه بخش ایلخچی و دکتر سعید وحیدی مهر رییس شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی استان آذربایجانشرقی در واحد ایلخچی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، نشست هم اندیشی معاونان فرهنگی و دانشجویی استان آذربایجانشرقی امروز صبح 26 دیماه با حضور حجت الاسلام امیر ابراهیم زاده رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت  الاسلام اسماعیلی  امام جمعه  بخش ایلخچی و دکتر سعید وحیدی مهر رییس شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی استان آذربایجانشرقی در واحد ایلخچی برگزار شد.

ابتدا دکتر آرش رنجبران رییس واحد ایلخچی ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و مدعوین، حضور ایشان را در این واحد مغتنم شمرده و ایشا ن قدردانی کرد.

ایشان با بیان اینکه امروز جامعه و اجتماع کشور بیش از پیش نیازمند فضای معنوی و فرهنگ اسلامی است، بر اهمیت مسائل فرهنگی در دانشگاههای استان و سراسر کشور تاکید کرده و مسئولیت عاملان و دست اندرکاران در این زمینه را بسیار مهم و خطیر دانست.

حجت الاسلام ابراهیم زاده در این نشست گفت:« علیرغم  ایجاد جنگ نرم و تلاش دشمنان انقلاب  مبنی بر سیاهکاری و نفوذ در فرهنگ غنی اسلامی کشورو کشاندن جامعه به سوی اصول و آداب غیر دینی و اخلاق غربی، گرایش و معنویت در امت اسلامی ، خصوصاً در قشر جوان و دانشجویی جامعه بیشترشده  و این امر در آمارهای اعتکاف دانشجوئی و همچنین مراسمات مذهبی از جمله ایام دهه محرم و راهپیمائی  با پای پیاده در مراسم زیارت اربعین حسینی بسیار مشهود است.»

ایشان افزود : « عملکرد مسئولان و استادان حوزه فرهنگی و معارف دینی ، خود نوعی کلاس درس برای جوانان و دانشجویان  بوده و آنان از این اعمال و رفتار الگو برداری میکنند  لذا می بایست بیشتر مراقب باشیم تا تعلیم و تعلم با تزکیه و تقوا در بین آحاد جامعه بدرستی  انجام پذیرد».

محورهای این نشست عبارت بودند از: 1- بررسی  سند راهبردی فرهنگی و دانشجوئی و همچنین بررسی دستورالعمل آراستگی و شئون فرهگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی 2 – آزمون از موارد فوق بصورت  سوالات تستی در جلسه 3 – ارائه عملکرد فرهنگی دانشجوئی 9 ماهه اول سال 1397 توسط معاونان محترم در قالب پاورپوینت 4 – ارائه برنامه های حوزه فرهنگی و دانشجویی منطبق بر محورهای دهگانه سند راهبردی فرهنگی و اجتماعی و همچنین در قالب موافقت نامه های عملیاتی بودجه سال 97 برای سال 1398 مراکز و واحدهای دانشگاهی.

این نشست پس از اقامه نماز جماعت ظهر به پایان رسید.

مدیر روابط عمومی دانشگاه : رامین حبیبی

۹۷/۱۰/۲۶