" همایش ملی سیستم های ترمز" به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دبیر علمی همایش ملی سیستم های ترمز گفت: «همایش ملی سیستم های ترمز به منظور آشنایی پژوهشگران، دانشجویان و صنایع مرتبط با یافته‌های اخیر حوزه‌ تخصصی ترمز و مکانیک خودرو 15 آبانماه 1397 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی برگزار می‌شود.

دکتر آرش رنجبران گفت:« این همایش علاوه بر تخصصی بودن از حوزه‌های مهندسی مکانیک، برق،  کامپیوتر و صنایع، قابلیت پذیرش مقاله دارد».

وی افزود:« مقالات این همایش در پایگاه‌های استنادی معتبر از جمله سیویلیکا نمایه و ثبت خواهد شد و مقالات برگزیده نیز جهت ثبت در پایگاه اسکوپوس به دو ژورنال معتبر بین المللی با موضوع تخصصی ارسال خواهد شد».

رییس دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد ایلخچی از حمایت‌های استانداری آذربایجان شرقی، آموزش و پرورش استان، صاایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای مختلف استان، شرکت طراحی و مهندسی سایپا، مجتمع فنی تبریز، هلدینگ سنتال و همچنین سامانه‌ها و پایگاه‌های استنادی معتبر از این همایش تشکر و قدردانی کرد.

از نقاط عطف پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی، سوابق درخشان این دانشگاه در زمینه رباتیک و مکاترونیک از جمله کسب دو مقام سومی جهان در مسابقات ربوکاپ آلمان 2016 و  2017 ژاپن و یک مقام چهارمی جهان در سالجاری در کشور کانادا  است.

شایان ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی دارای تنها "مرکز تحقیقات تخصصی ترمز" در بین دانشگاه های کشور بوده و این همایش از جمله فعالیت های علمی پژوهشی این مرکز است.

علاقمندان جهت ارسال مقاله به این رویداد علمی می توانند به وبسایت رسمی همایش www.brakesconf.ir مراجعه نمایند.

مدیر روابط عمومی : رامین حبیبی

۹۷/۰۷/۱۴