دبیر علمی همایش ملی سیستم‌های مکاترونیکی و رباتیکی گفت: «همایش ملی کاربردهای سیستم‌های مکاترونیکی و رباتیکی به منظور آشنایی پژوهشگران، دانشجویان و صنایع مرتبط با یافته‌های اخیر حوزه‌های رباتیک، علوم کامپیوتر، مهندسی برق و مکانیک 15 آبانماه 1397 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی برگزار می‌شود.

دکتر حامد تقی‌پور فرشی گفت:« این همایش علاوه بر تخصصی بودن از همه حوزه‌های مهندسی برق، مکانیک، کامپیوتر و صنایع، قابلیت پذیرش مقاله دارد».

وی افزود:« مقالات این همایش در پایگاه‌های استنادی معتبر از جمله سیویلیکا و پایگاه استنادی جهان اسلامی (ISC) نمایه و ثبت خواهد شد و مقالات برگزیده نیز جهت ثبت در پایگاه اسکوپوس به دو ژورنال با موضوع تخصصی ارسال خواهد شد».

معاون علمی دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد ایلخچی از حمایت‌های استانداری آذربایجان شرقی، آموزش و پرورش استان، صاایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای مختلف استان، شرکت طراحی و مهندسی سایپا، مجتمع فنی تبریز، هلدینگ سنتال و همچنین سامانه‌ها و پایگاه‌های استنادی معتبر از این همایش تشکر و قدردانی کرد.

از نقاط عطف پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی، سوابق درخشان این دانشگاه در زمینه رباتیک و مکاترونیک از جمله کسب دو مقام سومی جهان در مسابقات ربوکاپ آلمان 2016 و  2017 ژاپن و یک مقام چهارمی جهان درکشور کانادا در سالجاری است.

شایان ذکر است دوره نخست این همایش در سال 95 برگزار گردید که با استقبال پرشور پژوهشگران و صاحبنظران حوزه مربوطه همراه بود.

علاقمندان جهت ارسال مقاله به این رویداد علمی می توانند به وبسایت رسمی همایش www.robomech97.ir مراجعه نمایند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه رامین حبیبی 10/06/97

۹۷/۰۶/۱۸