ربات فوتبالیست دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی یار دوازدهم تیم تراکتور سازی تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی گفت:« ربات انسان نمای  دانشگاه ایلخچی که یک فوتبالیست است ، در مسابقات ملی و جهانی ربوکاپ  شرکت کرده و توانسته بعنوان تنها نماینده جامعه دانشگاهی در لیگ ربات های انسان نمای بزرگسال به مقامهای سوم و چهارم جهان در سالهای 2016 کشور آلمان، 2017 کشور ژاپن و 2018 کشور کانادا دست پیدا کند.از این رو میتواند بصورت نمادین یار دوازدهم تیم تراکتورسازی تبریز باشد».

آرش رنجبران که دیروز با هیات همراه در باشگاه تراکتورسازی تبریز حضور یافته و با مدیرعامل باشگاه دیدار کرد.وی علاوه بر ارائه گزارش از عملکرد تیم رباتیک و حوزه های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی گفت:« از آنجائیکه تیم فوتبال تراکتور سازی نه تنها یکی ازتیم های پر آوازه و نامی در لیگ برتر فوتبال کشور است بلکه نماینده مردم استان آذربایجانشرقی و حتی استانهای همجوار در صحنه های ورزشی و فوتبالیست. از آن رو خواستار همکاری دوجانبه و افزایش تعامل بین باشگاه و دانشگاه هستیم».

وی افزود:«با توجه به اینکه رشته تربیت بدنی از 88 رشته موجود در مقاطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه بطور فعال بوده و نیز این واحد دانشگاهی مفتخر است که شرایط و امکانات  تحصیل را برای تمامی دانشجویان عزیز خصوصاً ورزشکاران ارجمند فراهم کرده که قهرمانان ملی و بین المللی زیادی  در رشته های مختلف ورزشی در این واحد یا در حال تحصیل و یا فارغ التحصیل شده اند که میتوان به آقایان محمدرضا یعقوبی دارنده مقام جهانی پارالمپیک ریو و عضو تیم ملی والیبال نشسته کشور، بهنام خبازی مقام سوم جهانی مسابقات کبدی، فرشید بابایی مقام اول مسابقات بین المللی کاراته، و اکبر آفاق بازیکن تیم فوتبال لیگ برتری مسجد سلیمان و ... اشاره کرد».

رنجبران گفت:« نزدیکی مسافت از محل تمرین بازیکنان تیم تراکتورسازی تا دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی  میتواند عامل مهمی باشد تا بازیکنان و حتی هواداران تیم بدون وارد شدن لطمه به اوقات تمرین و مسابقاتشان، بطور موازی به کسب دانش و علم نیز بپردازند.»

علیرضا اسدی دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال ایران و مدیرعامل تیم تراکتورسازی تبریز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت:«این درخواست همکاری بین دانشگاه و باشگاه شاید برای اولین بار بوده و این را به فال نیک می گیریم و امیدواریم این تعامل منشاء خیر و برکت بوده و بتوانیم قدمهای خوبی در راستای ارتقاء سطح علمی و ورزشی و سلامت دانشجویان و ورزشکاران عزیز برداریم».

مدیر روابط عمومی رامین حبیبی

۹۷/۰۶/۱۸