شرکت هیات رئیسه، کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی بهمراه مسئولین کشوری و لشکری بخش ایلخچی در راهپیمایی روز جهانی قدس در هیجدهم خرداد ماه سال 97.

حضرت امام خميني (ره) در روز 16 مرداد سال 1358 مصادف با سيزدهم رمضان 1399 همزمان با شروع دور تازه‌اي از جنايات بي‌رحمانه رژيم اشغالگر صهيونيستي در لبنان طي پيامي، روز جمعه آخر ماه مبارك رمضان را به عنوان «روز جهاني قدس» تعيين كردند و عموم مسلمين جهان را به همبستگي اسلامي در اين روز بزرگ فراخواندند.

در لبیک به  ندای مبتکرانه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران،  اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی  به همراه خانواده های محترمشان  در این  روز طبق روال همه ساله  همگام با ساير مردم شريف  و نیز سایر ارگانهای دولتی و غیر دولتی و همچنین نظامی انتظامی با حضور پرشور در صفوف راهپیمایی روز قدس ، انزجار خود را از دولت های استکباری و متجاوز به حقوق مظلومین و ستمدیدگان اعلام نموده و بار دیگر با آرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

مدیر روابط عمومی – رامین حبیبی

۹۷/۰۳/۱۹