مقارن با ایام گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر و روزهای مقاومت و ایثار، جمعی از کارکنان بهمراه هیات رئیسه و دانشجویان بسیجی پایگاه علم الهدای دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی، به منظور بزرگداشت ایثارگران عرصه دفاع مقدس با حضور در بیمارستان جانبازان اعصاب و روان فجر، با ایثارگران سرافراز هشت سال جنگ تحمیلی دیدار کردند.

مقارن با ایام گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر و روزهای مقاومت و ایثار، جمعی از کارکنان بهمراه هیات رئیسه و دانشجویان بسیجی  پایگاه علم الهدای دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی، به منظور بزرگداشت ایثارگران عرصه دفاع مقدس با حضور در بیمارستان جانبازان اعصاب و روان فجر،  با ایثارگران سرافراز هشت سال جنگ تحمیلی دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در این دیدار با تبریک و گرامیداشت سالروز عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر و ایام مقاومت و ایثار، از جانبازان به عنوان سرمایه هایی یاد کرد که جان بر کف نهادند و برای دفاع از وطن از هیچ تلاشی دریغ نورزیدند.

آرش رنجبران زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و قدردانی از ایثارگران را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ادامه استقامت در مسیر ایثارگری و جانبازی برشمرد.

در این دیدار که با هماهنگی پایگاه مقاومت بسیج  دانشجویی علم الهدا  و دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی   صورت گرفت، از همه جانبازان و پرسنل خدوم  بیمارستان  با اهدای گل و هدیه قدردانی شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه- رامین حبیبی

۹۷/۰۳/۰۷