طی آیین باشکوه و با حضور استاندار آذربایجانشرقی و جمعی از مسئولین استانی از اساتید و افتخار آفرینان دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی تجلیل شد.استاندار آذربایجانشرقی گفت : دانشگاهها باید بتوانند با نیازهای جامعه تطبیق یابند و همچنین اهداف خود را در راستای کار آفرینی پیش ببرند. لذا هر دانشگاهی بتواند کارآفرینی انجام دهد هم پایدار وهم موثر واقع خواهد شد.مجید خدابخش در مراسم بزرگداشت مقام شامخ استاد و تجلیل از افتخار آفرینان دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی ، به توانمندیهای رباتیک اشاره کرد و گفت : بدون شک بخشی از کارهایی که ربات ها انجام میدهند از توانایی های بشر خارج است. برای افزایش کیفیت محصولات داخلی و صنعتی مجبور به استفاده از ربات ها هستیم.

دکتر عزیز جوانپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی که در این مراسم حضور داشت گفت: امیدوارم کشور ما بتواند با مدیریت صحیح از توانمندی جوانان فرهیخته استفاده لازم را ببرد.تا اگر روزی قدرتمندان تصمیم های ما را تحریم کردندبتوانیم به قدرت داخلی جوانان تکیه کنیم.

عزیز جوانپور در این مراسم از تمامی زحمات تلاشگران در دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی تقدیر و تشکر کرد و گفت: از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی به جهت فراهم نمودن برنامه ایی در راستای تجلیل از فرهیختگان دانش پژوهان و مقام آوران مخصوصا تجلیل از تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی که در رقابت های جهانی رباتیک نام آذربایجان را در دنیا و جهان زنده کردند،تشکر و قدردانی می کنم.

دکتر آرش رنجبران رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در این مراسم گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی زمینه و بستر مناسب و حمایت های لازم برای حوزه پژوهش و فناوری را فراهم نموده است. در این دانشگاه یک نگرش پژوهشی حاکم است که این بستر مناسب را ایجاد کرده است این دانشگاه علاوه بر موفقیت در حوزه های پژژوهش موفق شده تا پژوهش را به حوزه کاربردی و صنعت وارد کند.

سپس ایشان با تشریحاقدامات علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی و برنامه های آتی این دانشگاه بصورت مبسوط اشاره کرد.

در پایان این مراسم با اهدا لوح و گل از استادان و فرهیختگان و دانشجویان ممتاز و افتخار آفرینان در عرصه های مختلف ورزشی، فرهنگی،علمی و فارغ التحصیلان  در رشته های مختلف تجلیل به عمل آمد.

مدیرروابط عمومی دانشگاه- رامین حبیبی

۹۷/۰۳/۰۵