رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی: دانشگاه آزاد ایلخچی ؛ دانشگاه پیشرو/ راه‌‌اندازی آزمایشگاه تخصصی ترمز ABS به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، آرش رنجبران در نشست خبری با بیان این‌که دانشجو، دانشگاه باکیفیت انتخاب می‌کند، گفت:« انتظار داریم وزات علوم با اصول و قواعد علمی نسبت به ارزیابی دانشگاه‌ها اقدام کند».

وی در خصوص اصول جدید جذب دانشجو توسط دانشگاه‌ها در نیم سال دوم، گفت: «متقاضیان در سایت سنجش ثیت نام کرده و دانشگاه‌های مورد علاقه را انتخاب می‌کنند و سپس سامانه با بررسی سوابق تحصیلی، دانشجویان را در واحدهای مختلف تقسیم می‌کند».

رنجبران با تأکید بر ضرورت بازنگری در جهت‌دهی پایان نامه‌ها، گفت:« سالانه بیش از 7000 پایان نامه در استان ما دفاع می‌شود، باتوجه به این موضوع، چرا همچنان مشکلات استان پا برجاست؟ موضوعات پایان نامه‌ها بر اساس نیاز جامعه انتخاب نمی‌شوند. این قضیه در واحد ایلخچی متفاوت است؛ به طوری که بر اساس نیاز مجموعه سایپا و مشکلات جامعه، موضوعات پایان نامه دانشجویان انتخاب می‌شود».

وی با بیان این‌که واحد ایلخچی یکی از دانشگاه‌های پیشرو در مباحث علمی و پژوهشی است، گفت: «این واحد 3000 دانشجو در 88 رشته‌ی مهندسی، علوم انسانی، تربیت بدنی و ... دارد».

وی با اشاره به وجود تمامی رشته‌های پرمخاطب در واحد ایلخچی، اظهار کرد:« واحد ایلخچی از نظر کیفیت آموزش از جمله واحدهای شاخص است که در سال 94 در بین تمامی واحدهای همتراز به عنوان واحد برتر معرفی شد و مباحث پژوهشی شاخص اصلی این ارزیابی بود».

رنجبران با اشاره به موفقیت‌های این دانشگاه در بخش رباتیک، اظهار کرد:« مسابقات ربوکاپ مهمترین رویداد بخش ربات است که سالانه به میزبانی یکی از کشورهای پیشرفته جهان برگزار می‌شود و در سال 2016 و 2017 در پیچیده‌ترین و سخت‌ترین آیتم دنیا، یعنی ربات‌ انسان‌نمای بزرگسال، توانست به عنوان تنها نماینده دانشگاهی کشور به مقام سوم مسابقات برسد».

وی ادامه داد:« دانشگاه ما در مسابقات ایران اوپن سال 2015 توانسته بود مقام نخست را کسب کند و به همین دلیل مجوز حضور در مسابقات ربوکاپ 2016 را دریافت کرده‌ بودیم که پس از طی مراحل سخت، توانستیم به رقابت‌های اصلی راه پیدا کنیم».

رئیس دانشگاه آزاد واحد ایلخچی با بیان این‌که تیم رباتیک دانشگاه ایلخچی سابقه 10 ساله دارد، تآکید کرد:« با روش‌های مختلف برای حفظ و توسعه تجهیزات تیم رباتیک دانشگاه تلاش می‌کنیم».

وی با اشاره به ارتباط دانشگاه ایلخچی با صنعت، گفت:« قرارداد ساخت دو دستگاه ربات صنعتی با مجموعه‌ی سایپا منعقد شده و یکی از واحدهای زیر مجموعه‌ی سایپا نیز بازاریابی ربات‌های صنعتی دانشگاه ما را برعهده گرفته است».

وی از راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی و تخصصی ترمز با همکاری واحد ترمزسازی سایپا خبر داد و افزود:« این مرکز به عنوان اولین مرکز تحقیقاتی در این بخش همچون بازوی ارتباط دانشگاه ما با صنعت عمل می‌کند و حتی دانشجویان رشته‌ی مکانیک دانشگاه‌های دولتی هم برای علم‌ اندوزی در این مرکز حضور می‌یابند».

رنجبران با اشاره به راه‌اندازی آزمایشگاه تخصصی تحقیقاتی ترمز ABS، گفت:« باتوجه به نبود دانش فنی ترمز ABS در کشور و هزینه سالانه 1000 میلیارد تومانی برای واردات این نوع ترمز، آزمایشگاه تخصصی ترمز ABS  را راه اندازی کرده‌ایم که به عنوان دریچه‌ی ورود به بازار 1000 میلیارد تومانی ایفای نقش می‌کند».

وی در خصوص سایر فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد واحد ایلخچی اظهار کرد:« معضل آب، یکی از مهم‌ترین مباحثی است که دانشگاه ما به آن ورود کرده است، چرا که بحران آب در کشوری همچون ایران، نمود بسیار زیادی خواهد داشت. توجه به آب و محیط زیست قطعاً باید یکی از مهم‌ترین مباحث پژوهشی کشور باشد و سال گذشته، دانشگاه آزاد واحد ایلخچی در زمینه ساخت آب‌شیرین‌کن خورشیدی به مقام نخست کشور رسید و پساب خروجی این آب شیرین‌کن در حد صفر است».

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی با بیان این‌که مسئولیت زون الکترونیک و میکروالکترونیک در نمایشگاه ربع رشیدی برعهده‌ی واحد ایلخچی بود، اظهار کرد:« بیش از 200 طرح نوآوری در این زون ارایه شد و از نظر کارشناسان کیفیت طرح‌های این زون در سطح بسیار بالا بود».

مدیر روابط عمومی دانشگاه – رامین حبیبی

۹۶/۱۱/۱۰