به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در مراسم بزرگداشت حماسه‎ی 9 دی ماه با حضور سرهنگ هاشم پور معاون هماهنگي نمايندگي ولي فقيه در سپاه عاشورا، هيئت رئيسه، استادان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ايلخچي، در سالن سمينار اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در مراسم بزرگداشت حماسهی 9 دی ماه  با حضور سرهنگ هاشم پور معاون هماهنگي نمايندگي ولي فقيه در سپاه عاشورا، هيئت رئيسه، استادان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ايلخچي، در سالن سمينار اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

دكتر آرش رنجبران رئیس واحد ایلخچی، 9 دي ماه را حماسه بي نظير مردم و تجلي ولايتمداري آنان و پاسداري از انقلاب اسلامي و خون شهداء دانست.  وی گفت: « در هر جامعه اي رمز موفقيت و پيروزي اتحاد و همدلي هست و اين در جامعه اسلامي ما نيز از جايگاه ویژه و  ممتازي برخوردار است كه نهم دي ماه نشانه ی وحدت و انسجام ملي در برابر فتنه هاي بدخواهان نظام مقدس جمهوري اسلامي ایران بود».

رئیس واحد ایلخچی افزود  حماسه نهم  دي ماه نه به يك قشر خاص و نه به يك طيف خاص، بلكه متعلق به كل ملت بود و بايد قدر اين اتحاد و همدلي را بدانيم و وجود نعمتهای بزرگی چون  امنيت  و  ولايت را در هر لحظه شكر گزار باشيم».

در ادامه مراسم سرهنگ هاشم پور ضمن بزرگداشت 9 دي ماه از آن به عنوان حركت ملي و ديني در راستاي حفظ نظام و دستاوردهاي آن نام برد و در خصوص تعاريف فتنه و حادثه اشاره كرد كه ماجراهاي سال 88 فتنه بود نه يك حادثه.  پديده هايي كه اوضاع سياسي و اقتصادي را مختل کنند فتنه هستند كه چه بسا خسران 8 ماه از  سال 88  بيشتر از 8 سال جنگ بود. سپس ايشان با توجه به خطبه 50 حضرت علي(ع) از نهج البلاغه به زمينه هاي فتنه و شكل گيري آن و موارد برخورد با آن به تفصيل اشاره کردند.

۹۶/۱۰/۱۱