عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی از رونمایی طرح سامانه الکترونیکی خودرو متصل مبتنی بر زیرساخت اینترنت اشیأ در نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اصغر محمدیان گفت: «کار بر روی این طرح نزدیک 18 ماه پیش در مرکز رشد دانشگاه آزاد ایلخچی آغاز شد.»

وی درباره مزایای این طرح افزود: «سیستمی کامپیوتری متمرکز نصب شده به روی خودرو می‌تواند موقعیت خودرو، سرعت، شتاب، جهت و شرایط اورژانسی حاصل از حادثه و اتفاق را به یک سرور مرکزی راه دور ارسال کند.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی بیان کرد: «در سرور پردازش‌های لازم درباره حوادث رخ داده انجام می‌گیرد و این سامانه سروری تحت اینترنت به مراکز اورژانس و پلیس متصل است.»

محمدیان ادامه داد: «این پروژه به عنوان یک پروژه زیرساخت اولین‌ بار در کشور کار شده است و فناوری ارتباطی آن در بستر مخابرات همراه برای اتصال خودروها بکار می‌رود که قابلیت ارائه گزارش مسیر حوادث و تصادفات جاده‌ای در اسرع وقت به نزدیک‌ترین مرکز اورژانس و پلیس کشور و نیز ارائه گزارش به سایر خودرو در شعاع مشخص را دارد.»

وی گفت: «از قابلیت‌های فاز دوم این پروژه می‌توان هوشمندسازی و ارتباط تابلوهای هوشمند داینامیک جاده‌ها با کامپیوتر خودرو را نام برد که در موضوعات پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در مسیریابی و اتخاذ تصمیم مناسب در شرایط بحرانی به آن است.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی گفت: «در این نمایشگاه استقبال خوبی از سوی بازدیدکننده‌ها شده و قرار است تا یک ارتباطی با شرکت همراه اول داشته باشیم.»

محمدیان ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی متولی و حامی ما بوده که توانستیم بعد از 18 ماه برای اولین‌بار در نمایشگاه ربع رشیدی شرکت کنیم.»

وی افزود: «نمایشگاه بیشتر برای معرفی فناوری‌های نو است و درچنین نمایشگاه‌هایی منجر به آشنایی فناوران با یکدیگر و با سیستم‌های متولی می‌شود ما تلاش داریم تا سال‌های بعد این نمایشگاه بیشتر محصول محور باشد.»

محمدیان با توجه به لزوم سوق گرفتن محصولات نمایشگاهی به سمت تجاری‌سازی، گفت: «لازم است تا شرکت‌های فناور زوم بیشتری روی محصولات داشته باشند؛ لازم است تا این نمایشگاه یک قسمت جنبی درباره بازاریابی و فروش محصولات دانش‌بنیان داشته باشند.»

وی تصریح کرد: «بخش خصوصی به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین بخش‌های جامعه ما نسبت به پروژه‌های نوپا کم اعتماد است و این به بینش سنتی فناوری در کشور برمی‌گردد. اگر ما بتوانیم این بینش فناورانه را ارتقا دهیم، می‌توانیم بیشتر موفق شویم.»

این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی افزود: «در کشور ما ارتباط بین صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف است ولی وجود چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند به برقراری این ارتباط کمک کند.»

مدیریت برگزاری زون الکترونیک و میکروالکترونیک پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری 2017 ربع رشیدی تبریز از سوی استانداری آذربایجانشرقی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی محول شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه - رامین حبیبی

۹۶/۰۸/۲۴