استاندار آذربایجان شرقی از اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی که در مسابقات روبوکاپ 2017 ژاپن موفق به کسب رتبه سوم جهان در لیگ ربات‌های انسان‌نما شده است، قدردانی کرد.

دکتر اسماعیل جبارزاده در چهارمین روز از هفته دولت در دیدار با اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی، گفت: موفقیت این تیم نتیجه نگاه علمی جناب آقای دکتر انگجی مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی  استان به همه واحدهای این دانشگاه در سطح استان است و نشان می‌دهد که عدالت آموزشی در این دانشگاه به معنی واقعی کلمه رعایت شده است.

وی با بیان اینکه یکایک اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد واحد ایلخچی، افتخار استان و الگوی جوانان و دانشجویان هستند، افزود: کسب مقام سوم در بین شرکت‌های بزرگی که حامیان قدرتمندی دارند با وجود محدودیت‌هایی که این تیم داشت افتخار بزرگی است و مردم استان از کسب این موفقیت خوشحال هستند.

جبارزاده با بیان اینکه از فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه به‌طور کامل حمایت می‌کنیم، گفت: دانشگاه آزاد ایلخچی می‌تواند یک واحد دانش‌بنیان خالق ثروت در بخش صنعت باشد و قطعاً موفقیت‌های بزرگتری در انتظار این دانشگاه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دانشگاه آزاد ایلخچی به قطب رباتیک در کشور تبدیل شده است، افزود: یکی از بزرگترین دغدغه‌های ما این است که پایان‌نامه‌ها و تحقیقات دانشجویی در کنج کتابخانه‌ها نماند و به پروژه‌های عملیاتی و ثروت‌آفرین منجر شود که امیدواریم دانشگاه آزاد ایلخچی این امر را محقق کند.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به برگزاری پنجمین دوره نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در آبان ماه امسال اشاره کرد و با بیان اینکه اغلب صنعت‌گران و تولیدکنندگان از این نمایشگاه بازدید می‌کنند، خواستار حضور فعال دانشگاه آزاد ایلخچی در این نمایشگاه شد.

وی افزود: این نمایشگاه فرصتی است تا ضمن معرفی توانمندی‌های خود، برای محصولات فناورانه از جمله ربات‌های مختلف که نیاز صنایع استان است، مشتری‌های خوبی پیدا کنید.

دکتر جبارزاده همچنین به انعقاد قرارداد همکاری بین دانشگاه آزاد ایلخچی و شرکت خودروسازی سایپا در زمینه تولید ربات صنعتی برای بهینه‌سازی سیستم ترمز خودرو اشاره کرد و با اعلام حمایت مدیریت استان از این قرارداد، ابراز امیدواری کرد دانشگاه آزاد ایلخچی از جمله دانشگاه‌های برتر در حوزه ارتباط بین صنعت و دانشگاه باشد.

استاندار آذربایجان شرقی از زحمات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و نگاه ویژه ایشان به مقوله تحقیقات نیز قدردانی کرد و گفت: دکتر انگجی پایه‌گذار رشد و توسعه دانشگاه آزاد در استان است که حضور مجدد ایشان در رأس این دانشگاه، اعتبار خاصی به فعالیت‌های آن بخشیده است.

استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار از  آقایان آرش رنجبران، مرتضی عباس‌زاده، فرید مهدوی، وحید علیزاده، سعید سعیدوند و غفور علی‌پور و خانم معصومه جعفری اعضای تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی قدردانی کرد.

دکتر انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی هم در این دیدار گفت: تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی در مسابقات روبوکاپ 2017 ژاپن در بخش ربات‌های انسان‌نمای بزرگسال موفق به کسب رتبه سوم جهان شد.

سیدجواد انگجی همچنین از انعقاد قرارداد همکاری بین دانشگاه آزاد ایلخچی و شرکت خودروسازی سایپا در زمینه بهینه‌سازی سیستم ترمز ABS خبر داد و با اشاره به اینکه سالانه بالغ بر ده هزار میلیارد ریال  سیستم ABS وارد کشور می‌شود، گفت: دانشگاه آزاد ایلخچی توانسته است اولین ربات صنعتی برای بهینه‌سازی فرآیند های تولیدی را طراحی نموده و اولین مرکز تحقیقات و آزمایشگاه تخصصی ترمز در کشور را راه اندازی نماید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همچنین از حمایت‌های استاندار آذربایجان شرقی از دانشگاه‌های استان و تلاش‌های وی در جهت تأمین فضای امن و آرام برای محققان و پژوهش‌گران جوان قدردانی کرد.

دکتر آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی هم با اشاره به اینکه این دانشگاه در مدت 13 سال فعالیت خود موفقیت‌های قابل قبولی کسب کرده، گفت: این واحد در سال 94 در حوزه پژوهشی، واحد برتر دانشگاه آزاد اسلامی در کل کشور شناخته شد.

آرش رنجبران گفت: دانشگاه آزاد واحد ایلخچی در حال حاضر یکی از قطب‌های رباتیک کشور است که دو سال پیاپی در مسابقات جهانی روبوکاپ، رتبه سوم جهان را کسب کرده است که این افتخار بزرگ برای استان، کشور و جامعه دانشگاهی محسوب میگردد.

وی افزود: اولین مرکز تخصصی تحقیقات ترمز کشور نیز در این دانشگاه راه اندازی شده و اولین آزمایشگاه تخصصی ترمز ABS  با همکاری شرکت خودروسازی سایپا به زودی در این دانشگاه افتتاح می‌شود.

در پایان دکتر مرتضی عباس زاده سرپرست گروه رباتیک دانشگاه نیز توضیحاتی در خصوص مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 و عملکرد تیم IRC دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در این رویداد بین المللی ارائه نمود.

مدیر روابط عمومی – رامین حبیبی

۹۶/۰۶/۰۵