​رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی از پذیرش دانشجوی بدون کنکور در 88 رشته مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته این دانشگاه خبرداد.

دکتر آرش رنجبران گفت: امسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی همزمان با سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با تمامی توان و انرژی خود همراه با پرسنل صدیق و کوشای خود سعی در به ثمر رساندن آرمان های مجموعه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی در ادامه گفت: متقاضیان ادامه تحصیل با توجه به علاقه خود می‌توانند در مقطع کاردانی و کارشناسی در 88 رشته بدون کنکور در دانشکده های فنی و مهندسی با زیر گروه های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، و دانشکده هنر و علوم انسانی با زیرگروه های حقوق، معماری، حسابداری، مدیریت دولتی و تربیت بدنی ثبت نام و ادامه تحصیل نمایند.

وی افزود: داوطلبان تحصیل در این واحد می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش به دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته‌ اقدام کرده و با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت‌نام خود شخصا به همراه مدارک مورد نیاز به دانشگاه مراجعه و نسبت به تکمیل فرآیند ثبت‌نام اقدام کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی افزود: موقعیت استراتژیک دانشگاه و قرار گرفتن در جغرافیای صنعتی استان، نزدیکی به صنایع بزرگ مرکز استان و قرار گرفتن در دل شهرکهای صنعتی ، که در اطراف شهر ایلخچی و دانشگاه قرار دارد، یک موقعیت ممتاز برای این دانشگاه وجود آورده است.

آرش رنجبران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی را قطب رباتیک شمال غرب کشور شمرد و گفت:این دانشگاه موفق به کسب مقام سوم مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 آلمان و 2017 ژاپن شده است. وی اظهار داشت: واحد ایلخچی عضو کنسرسیوم رباتیک کشور هست و این دانشگاه کارهای زیربنایی جهت کم کردن وابستگی به شهریه دانشجویی را در اولویت کاری خود قرار داده است.

۹۶/۰۵/۲۸