رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی از آمادگی این واحد برای پذیرش داوطلبان در مقطع کارشناسی ارشد در 14 رشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر آرش رنجبران گفت: «با توجه به اینکه در هفته پایانی خرداد 96 انتخاب رشته در مقطع کارشناسی ارشد آغاز خواهد شد، داوطلبانی که از سوی سازمان سنجش و آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده‌اند، می‌توانند از طریق سامانه مرکز سنجش به نشانی www.azmoon.org انتخاب رشته کنند.»

رئیس واحد ایلخچی افود: «این واحد دانشگاهی در 14 رشته مقطع کارشناسی ارشد شامل حقوق خصوصی، مهندسی معماری، حسابداری، مکانیک، تبدیل انرژی، مکانیک، طراحی کاربردی، شیمی، فرایند، مکاترونیک، ارتباطات انسان و ماشین، مکاترونیک، طراحی ربات‌ها، مکاترونیک، اتوماتیک و کنترل، تربیت بدنی، فیزیولوژی ورزشی، مهندسی برق، افزاره‌های میکرونانو الکترونیک، مهندسی برق، سیستم‌های الکترونیک، مهندسی برق، مدارهای مجتمع آنالوگ و دیجیتال، طراحی شهری، پذیرای داوطلبان است.»

وی اظهار کرد: «واحد ایلخچی با توجه به برخورداری از امکانات و تجهیزات بالای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و آزمایشگاهی و کارگاهی و بهره‌مندی از هیات علمی، استادان و کارکنان مجرب و دلسوز، راه را برای ادامه تحصیل اقشار پوینده علم و دانش تسهیل و هموار کرده است هم چنانکه دستاوردها و افتخارات این واحد دانشگاهی از جمله مقام برترین واحد دانشگاهی در بین واحدهای متوسط و کوچک دانشگاه آزاد اسلامی، مقام اول مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران و مقام سوم جهانی در کشور آلمان در رشته ربات‌های انسان‌نمای بزرگسال، مقام اول فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد کشور، مقام اول ثبت اختراعات دانشجویان دانشگاه آزاد شمال‌غرب کشور، مقام اول مسابقات آب شیرین‌کن خورشیدی دانشگاه‌های سراسر کشور و چند عنوان و مقامات دیگر ورزشی و علمی ،گویای این مدعاست.»

رنجبران گفت: «داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 4-04133416060 و 04133419599 تماس بگیرند یا به سایت واحد به نشانی www.iauil.ac.ir مراجعه کنند.»

مدیر روابط عمومی - رامین حبیبی

۹۶/۰۳/۲۹