آغاز ثبت نام بدون کنکور در 88 رشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی از پذیرش دانشجوی بدون کنکور در 88 رشته مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته این دانشگاه خبرداد.

آغاز ثبت نام بدون کنکور در 88 رشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر آرش رنجبران گفت: امسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی همزمان با سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با تمامی توان و انرژی خود همراه با پرسنل صدیق و کوشای خود سعی در به ثمر رساندن آرمان های مجموعه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

شعار (( رویایت را آزاد انتخاب کن )) بعنوان شعار سال دانشگاه توسط سازمان مرکزی تدوین شده است و این دانشگاه سعی در شناساندن توانمندی های خود در جهت ادامه تحصیل علاقمندان به حضور در این دانشگاه دارد.   در این راستا با تبلیغات موثر، علاوه بر حفظ شأن دانشگاه ، می کوشد تا توانمندی ها و پتانسیل های موجود در این دانشگاه را معرفی نموده و راه را برای تحصیل دانشجویان علاقمند و مشتاق علم هموار سازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی در ادامه گفت: متقاضیان ادامه تحصیل با توجه به علاقه خود می‌توانند در مقطع کاردانی و کارشناسی در 88 رشته بدون کنکور در دانشکده های فنی و مهندسی با زیر گروه های مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، و دانشکده هنر و علوم انسانی با زیرگروه های حقوق، معماری، حسابداری، مدیریت دولتی و تربیت بدنی ثبت نام و ادامه تحصیل نمایند.

وی افزود: داوطلبان تحصیل در این واحد می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش به دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته‌ اقدام کرده و با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت‌نام خود شخصا به همراه مدارک مورد نیاز به دانشگاه مراجعه و نسبت به تکمیل فرآیند ثبت‌نام اقدام کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی افزود: موقعیت استراتژیک دانشگاه و قرار گرفتن در جغرافیای صنعتی استان، نزدیکی به صنایع بزرگ مرکز استان و قرار گرفتن در دل شهرکهای صنعتی ، که در اطراف شهر ایلخچی و دانشگاه قرار دارد، یک موقعیت ممتاز برای این دانشگاه وجود آورده است. وی اظهار داشت با توجه به موفقیتهای کسب شده در حوزه رباتیک، این دانشگاه توانسته با گروه خودروسازی و شرکت طراحی مهندسی سایپا یک قرارداد طراحی و ساخت رباتهای صنعتی امضاء کند. آرش رنجبران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی را قطب رباتیک شمال غرب کشور شمرد و گفت:این دانشگاه در سال 2015 مقام اول مسابقات ربوکاپ آزاد ایران را کسب نموده و مقام سوم مسابقات جهانی 2016 آلمان رسیده است. وی اظهار داشت: واحد ایلخچی عضو کنسرسیوم رباتیک کشور هست و این دانشگاه کارهای زیربنایی جهت کم کردن وابستگی به شهریه دانشجویی را در اولویت کاری خود قرار داده است.

۹۵/۰۶/۰۸