در دیدار رده بندی لیگ ربات های انسان نما سایز بزرگسال، تیم IRC از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی موفق به شکست حریف خود از کشور چین شد و در اولین حضور خود در این لیگ موفق به کسب مقام سوم این رقابت ها گردید.

تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی در سکوی سوم جهان ایستاد

به گزارش خبرنگار خبرگزای آنا، در پایان سومین روز رقابت های جهانی ربوکاپ در لیگ ربات های انسان نما، تیم های ایرانی در این رقابت ها خوش درخشیدند.

تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی که با نام IRC  و ربات 135 سانتی متری آرتین در این مسابقات شرکت کرده بود، تنها با یک شکست مقام سومی مسابقات جهانی لایپزیک آلمان را به خود اختصاص داد.

مرتضی عباس زاده سرپرست تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی ، در گزارشی از عملکرد تیمهای ایرانی در مسابقات جهانی ربوکاپ افزود، در لیگ ربات های انسان نما سایز نوجوان، تیم ربات های انسان نمای دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به کسب مقام اول در رقابت های فنی این لیگ گردید.

عضو کمیته فنی و داوری مسابقات ربوکاپ آزاد ایران گفت: در لیگ رباتهای انسان نما سایز بزرگسال ، تیم باسط از شرکت باسط پژوه تهران دقایقی بعد مسابقه فینال را با تیم میزبان برگزار خواهد کرد. در این لیگ تیم IRC از دانشگاه آزاد واحد ایلخچی توانست در یک مسابقه سخت با دو گل حریف خود از کشور چین را شکست داده و مقام سومی این مسابقات را به خود اختصاص دهد .

عضو کمیته داوران مسابقات ربوکاپ با بیان اینکه این دوره از مسابقات جهانی از 8 تیرماه آغاز شده، یادآور شد: مسابقات ربوکاپ 2016 با حضور 37 تیم از کشورهای مختلف جهان در شهر لایپزیک آلمان به مدت 7 روز با همدیگر به مصاف هم رفتند و در قسمت بزرگسال، ربات این دانشگاه در سخت ترین قسمت آن با تیمهایی همچون آمریکا، ژاپن، تایوان، کره، چین و ایران به رقابت پرداخت.

بیستمین دوره مسابقات جهانی ربوکاپ 2016 با حضور بیش از 200 تیم ازدانشگاه‌ها و مدارس و آموزشگاه‌های مختلف از 45 کشور دنیا از 8 تیر در شهر لایپزیک آلمان شروع شده بود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی با یک تیم در بخش ربات انسان نمای بزرگسال که جزء سخترین لیگهای جهانی می باشد شرکت کرده بود که فقط با یک شکست مقابل تیم میزبان به مقام سومی مسابقات جهانی دست یافت.

عباس زاده در خاتمه افزود: پژوهشگران ایرانی در زمره بهترین های دنیا در این زمینه هستند و نگاه ویژه دانشگاهها، صنعت و دولت، باعث تعالی این رشته در کشور و در نهایت منجر به تبدل ساختاری مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان خواهد شد.

۱۳۹۵/۰۴/۱۳