تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی با کسب سه عنوان در دومین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقات بین المللی ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه 2018 به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با حمایت ارگان های مختلف ملی و استانی از 16 تا 18 آذر97 در محل نمایشگاه بین المللی جزیره کیش برگزار شد که در پایان این رقابت، نتایج تیم های شرکت کننده به شرح زیر است:

در لیگ ربات های فوتبالیست انسان نمای بزرگسال، تیم ربات IRC   دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی بعد از انجام تست های چالش فنی از سوی داوران مسابقات به عنوان تیم برتر مسابقات رباتیک آسیا و اقیانوسیه 2018 انتخاب شد.

در لیگ ربات های نمایشی تیم ASP  از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد ایلخچی دوم و تیم IRC SPIDER  عنوان سوم مسابقات را در این بخش به خود اختصاص دادند. تیم IRC ANT و تیم  IRC FIGHTER دانشگاه آزاد ایلخچی به ترتیب مقام های چهارم و پنجم این دوره از مسابقات را نیز کسب کردند.

این مسابقات در ۲۲ لیگ و با حضور بیش از ۱۷۰ تیم از ۱۵ کشور مطرح دنیا برگزار شد و تیم‌های روسیه، سنگاپور، مالزی، چین و ژاپن و تیم‌های مختلف از دانشگاه‌ها و مدارس کشور با ارائه دستاوردهای خود، با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در این دوره از مسابقات تیم دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی با شرکت 5 تیم در لیگ های انسان نمای بزرگسال و نمایشی، موفق به کسب سه مقام شدند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه : رامین حبیبی

۹۷/۰۹/۲۰