بازدید دانش آموزان دبیرستانهای تبریز و ایلخچی از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی در هفته معلم +  تصاویر

دانش‌آموزان دبیرستان‌های تبریز به همراه معلمان خود از بخش‌های مختلف این دانشگاه دیدن کردند .

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت : به مناسبت هفته معلم و سیاست دانشگاه در جهت معرفی امکانات و دستاوردهای واحد دانشگاهی ایلخچی و با توجه به برنامه ریزی های قبلی ؛ دانش آموزان دبیرستان های استان آذربایجان شرقی از این دانشگاه دیدن کردند .

دکتر عین اله زاده افزود : دانش آموزان در این بازدید از امکانات و دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه اعم از آزمایشگاهها ، کارگاهها و کلاسهای درسی اساتید بازدید کردند که مورد استقبال آنان قرار گرفت.

وی بیان کرد : با همکاری و هماهنگی با حوزه های مختلف دانشگاه ، بازدید کنندگان از توضیحات کارشناسان مربوطه در هر قسمت بصورت جزئی تر آشنا شدند و بدین ترتیب نحوه تحصیل و امکانات فراوان این واحد دانشگاهی نیز به آنان معرفی شد.

عین اله زاده اظهار داشت : هدف از برگزاری اینگونه تورهای دانش آموزی آشنایی هر چه بیشتر آنان با امکانات ناشناخته دانشگاه است و البته با توضیح کارشناسان هر قسمت ؛ دانش آموزان و اولیای آنان با تامل بیشتری روی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی فکر خواهند کرد.

مهندس اسکندر زاده معاون اداری مالی دانشگاه ضمن خیر مقدم حضور مدیران و دانش آموزان دبیرستانهای استان، توزیع برشور و سی دی معرفی دانشگاه را از دیگر برنامه های این بازدید اعلام کرد و گفت : ترتیبی اتخاذ شده تا این بازدید ها که چند سالی است در حال برگزاری است همچنان و با برنامه های متنوع تر ادامه یابد.

در پایان بازدید با نهار دانشجویی از دانش آموزان پذیرایی شد.

۱۳۹۵/۰۲/۱۹