دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی با صدور حکمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ایلخچی، عزیز جوانپور، دبیر هیات امناء و  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی با صدور حکمی حامد تقی پور فرشی را به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی منصوب کرد.

در متن این حکم خطاب به تقی پور فرشی آمده است: به موجب  این حکم جنابعالی به عنوان سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی منصوب می شوید. امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندیهای سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

تقی پور فرشی عضو هیئت علمی و استادیار گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی بوده و دارای مدرک دکترای تخصصی برق الکترونیک از دانشگاه تبریز است.

وی پیش از این ریاست اداره پژوهش، مدیریت رشته برق، معاونت علمی و معاونت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی را برعهده داشته است.

تقی پور فرشی چاپ بیش از 8 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی وزارتین و ارائه بیش از 15عنوان مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی و یک طرح پژوهشی خاتمه یافته و ترجمه و تألیف یک کتاب را در کارنامه علمی خود دارد.

رییس حوزه ریاست و روابط عمومی: رامین حبیبی
 1401/01/15