ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی( بدون کنکور) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخجی

ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی

💥 پيرو مصوبه ستاد ملي مديريت و مقابله با كرونا در خصوص پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي جهت مقطع كارشناسي ارشد نيمسال دوم ١٤٠٠-١٣٩٩، پذيرش دانشجو در رشته-محل هاي ذكر شده براي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي مطابق روش زير صورت خواهد پذيرفت:

١. داوطلبان علاقمند به انتخاب رشته از روز سه شنبه مورخ ٢٥ آذر ماه به سايت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نموده و نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته مدنظر اقدام نمايند.

٢. مهلت ثبت نام تا روز يكشنبه مورخ ٣٠ آذر ماه بوده و لازم است داوطلبان ضمن مطالعه دفترچه راهنماي مربوطه در سايت مذكور در مهلت تعيين شده انتخاب خود را انجام دهند.

٣. با توجه به اين كه اين فرصت با توجه به شرايط كرونا فقط براي يكبار در طول سال هاي اخير براي داوطلبان و علاقمندان فراهم شده است و در سال هاي بعد تكرار نخواهد شد پيشنهاد مي شود حداكثر بهره برداري داوطلبان از اين فرصت بعمل آيد تا در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصيل دهند.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 04133416060 -04133419599 - 04133419520 تماس حاصل فرمایید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی
۹۹/۰۹/۲۳