مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی از ارائه تسهیلات ویژه برای طراحان سامانه هوشمند آموزش آنلاین «سها» بدون بروکراسی اداری خبر داد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایلخچی، محمد فرزاد در آیین رونمایی از سامانه هوشمند آموزش آنلاین «سها» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی برگزار شد، اظهار کرد: طراحان نرم‌افزار آموزش آنلاین «سها» در طرح تسهیلاتی که ۱۰ میلیارد تومان آن سهم استان آذربایجان‌شرقی است در اولویت قرار خواهند گرفت و بدون بروکراسی اداری تسهیلات لازم در اختیارشان قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار  روابط عمومی دانشگاه: محمد فرزاد در آیین رونمایی از سامانه هوشمند آموزش آنلاین «سها» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی برگزار شد، اظهار کرد: طراحان نرم‌افزار آموزش آنلاین «سها» در طرح تسهیلاتی که ۱۰ میلیارد تومان آن سهم استان آذربایجان‌شرقی است در اولویت قرار خواهند گرفت و بدون بروکراسی اداری تسهیلات لازم در اختیارشان قرار می‌گیرد.

وی افزود: آموزش آنلاین در کل خوب است و با آمدن کرونا ادبیات آموزش‌ها تغییر یافت. اگر کرونا هم تمام شود همچنان آموزش‌های آنلاین در ادارات و امور آموزشی ادامه‌دار خواهد بود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی با قدردانی از طراحان این نرم‌افزار خطاب به آنان تأکید کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بخشی به نام ایران نوآفرین دارد که حتماً در این بخش ثبت‌نام کرده و در طرح بن‌واره از مشاوره ۵۰ میلیونی رایگان توسط تیم‌های قوی استفاده کنید.

برگزاری نخستین جلسه رسمی دانشگاه آزاد اسلامی با«سها»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی هم گفت: «سها» مخفف سامانه هوشمند آموزش آنلاین بوده که سامانه باکیفیت ارتباط مجازی، هوشمند و پیشرفته است و برای آموزش آنلاین استفاده خواهد شد.

آرش رنجبران ادامه داد: با توجه به تصمیم مسئولان، این نرم‌افزار از روز دوشنبه بیست و یکم مهر نخستین جلسه رسمی با حضور همه معاونان و سایر بخش‌های دانشگاه آزاد اسلامی در کل کشور را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه پلیس فتا مرحله نخست این نرم‌افزار را بررسی کرده است، اضافه کرد: امیدواریم توانسته باشیم یک گام از وظیفه‌ای که در گام دوم انقلاب برای دانشگاه‌ها توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی تعیین و تبیین شده را ایفا کرده باشیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه : رامین حبیبی

۹۹/۰۷/۲۱