به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ، تفاهم‌نامه همکاری آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تبریز به امضای دکتر آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی و دکتر علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تبریز رسید.

مراسم امضای این تفاهم نامه امروز با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی و سازمان آتش نشانی در ستاد مرکزی آتش نشانی تبریزبرگزار شد.

این تفاهم نامه با هدف استفاده بهینه از ظرفیت ها و امکانات علمی و توسعه همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری و به منظور برطرف کردن نیازها، پیشبرد برنامه ها و فعالیت های مکمل و مشترک و آینده سازی علمی و تحقیقاتی منعقد شد.

طرفین تفاهم نامه اهتمام خویش را در جهت اعتلاء و ارتقای سیستمهای موجود و نیز هوشمندسازی و توسعه سیستمهای پیشگیری، آموزشی و عملیاتی حول وظایف ذاتی و محوله سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی در تسهیل ارائه خدمات مطلوب امداد و نجات و ایمنی در شهر با لحاظ نمودن فن آوری های برتر اعم از سخت افزاری و نرم افزاری، معمول داشته باشند.

دکتر رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از این طرح بیان داشت؛ دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی با تمامی امکانات موجود و بهره مندی از مرکز تحقیقات رباتیک و همچنین تیم تخصصی در این راستا، آماده همکاری همه جانبه با سازمان آتش نشانی تبریز برای طراحی و ساخت  پهپاد آتش نشان است.

دکتر زبردست مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تبریز گفت: هوشمند سازی اجرای عملیات اطفاء حریق و نجات جزو اولویت های این سازمان است که اهداف تفاهم نامه نیز بر این محور استوار است و با توجه به پتانسیل بالای مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی که پیشرو در حوزه روباتیک است، اجرای این طرح در برنامه کاری حوزه معاونت برنامه ریزی سازمان قرار می گیرد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه : رامین حبیبی

۹۹/۰۶/۰۴