به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از تولیدات علمی و دستاوردهای پژوهشی واحد ایلخچی بازدید نمودند. در این رویداد که معاونین و مدیران کل باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان حضور داشتند در خصوص سه محور اصلی فعالیت های پژوهشی با توجه به پتانسیل موجود در واحد ایلخچی بحث و بررسی انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از تولیدات علمی و دستاوردهای پژوهشی واحد ایلخچی بازدید نمودند.  در این رویداد که معاونین و مدیران کل باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان حضور  داشتند در خصوص سه محور اصلی فعالیت های پژوهشی با توجه به پتانسیل موجود در واحد ایلخچی بحث و بررسی انجام گرفت.

در این سه محور که شامل امکان سنجی برای برگزاری مسابقه خلاقیت، مدرسه تابستانی توسط باشگاه پژوهشگران واحد ایلخچی و همچنین حضور در نمایشگاه ملی دستاوردهای باشگاه  پژوهشگران بود، مقرر گردید تا برنامه اجرایی بررسی و نهایی گردد. دکتر سرکاراتی (معاون دانش آموزی باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی) ، واحد ایلخچی را برای اجرای مدارس تابستانی در زمینه ساخت ربات مناسب دانستند و در این خصوص راهکار و اقدامات لازم را بیان نمودند.

جناب آقایان دکتر رزاری (معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی) و دکتر عمو عابدینی (مدیر کل مسابقات و رویدادهای علمی دانشجویی) با اشاره به توانمندی های رباتیکی واحد ایلخچی، در خصوص امکان ورود به مرحله ساخت قطعات ربات در این واحد ، و "برگزاری مسابقه خلاقیت در طراحی و ساخت ربات"، تاکید کردند.. همچنین در این جلسه محصولات منتج از طرح های پژوهشی مصوب باشگاه  شامل "آب شیرین خورشیدی پلکانی" ، "دستگاه سازه ساز"  و "کتب تخصصی معماری"  بازدید به عمل آمد و مقرر شد محصولات منتخب در نمایشگاه دستاوردهای باشگاه  پژوهشگران (ستاد مرکزی) ارائه گردد و از نظر قابلیت تجاری سازی و سرمایه گذاری در این زمینه ارزیابی شوند.

علیرضا لطفی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد ایلخچی ضمن ابراز خرسندی از حضور مسئولان باشگاه در این واحد، گفت: باشگاه پژوهشگران جوان ایلخچی دارای 3 محصول دانش بنیان، رتبه دوم سازه های فولادی کشور، رتبه اول مسابقه آب شیرین کن های خورشیدی، 5 عنوان اختراع ثبت شده،  7 عنوان کتاب دانشگاهی تالیف شده و 70 عنوان مقاله نمایه شده در پایگاه های بین المللی  بوده و هم اکنون دو هسته فناور در زمینه آنلاین سازی آزمایشگاه ها و ساخت قطعات رباتیک از سوی باشگاه پژوهشگران واحد ایلخچی جهت استقرار در مرکز رشد واحد های فناور معرفی گردیده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه: رامین حبیبی

۹۸/۰۹/۱۲